Pokemon Go отнема играта на улиците

През последните седмици по улиците на страната, пълна с „треньори“, които телефон в ръка, ходят по улиците, събиране на предмети „Poképaradas“, организиращи се бори за контрол на „гимназии“ и ловен Pokémon с ясна цел: да стане всичко. Тя треска Pokémon Go, за добавена реалност игра, която причинява смут сред хората от всички възрастови групи.
Популярността, която достигна играта само две седмици дължи до голяма степен сантиментална фактор, много от играчите, които се чувстват носталгия да се върне да играе с покемони. Въпреки това, в същото време, също има като ангажимент детерминанта за добавена реалност, а технологията все присъства във видео игри, и че след предишните заглавия като Ingress (също с компанията през Niantic) демонстрира Pokémon GO са достигнали достатъчна степен на зрялост как да превърнем нашите улици в игра борда на огромни размери.

Този фактор се свързва простота: Pokemon Go не се нуждаят голям технически познания (или на Pokémon вселената), за да започнете да играете и да се насладите го, тъй като показанията на всеки от официалните потребител настойнически да излизат и предварително в лова, за да завършите списъка в „Pokédex“. Разбира се, най-новите функции, които се появяват с напредването на играта вече съдържа големи трудности.
Първоначалният успех на Pokemon Go причинени бързото покачване на цената на акциите на Nintendo, обаче, вече претърпя спад от около 18%, след като достигна връх. Като се интегрира пазаруване, бизнес моделът на Pokemon Go, яде Ingress основава на използването на плътността на данните на потребителите на зона, както и тяхното производство е изцяло зависима от продължаващото използване и масивна игра. Това принуждава компаниите, които стоят зад неговото развитие, за да бъдат в състояние да се запази във времето интерес в играта, и да ви принуди да се артикулира пътна карта, която включва нови функции в бъдещи актуализации, които позволяват поддържането на интереса на играчите. Тази задача ще бъде сложно, но без него, балонът Pokemon Go няма да бъде повече от лятна треска.